Inttistore lopettaa

Maanpuolustusjärjestöjen omistama Inttistore pisti pillit pussiin. Pitkään MP-myymälä -nimellä toiminut sotilas- ja retkeilytarvikkeiden kauppa ei saanut kolmisen vuotta sitten tehdystä nimi- ja verkkokauppauudistuksestaan huolimatta ilmaa siipiensä alle ja nyt tappioiden kerryttämiselle tuli stoppi. Inttistoren verkkokauppaan ilmestyi lyhyt teksti toiminnan lopettamisesta.

Reserviläisliiton ja Suomen Reserviupseeriliiton omistama Maanpuolustusyhtiö MPY Oy jatkaa Reserviläinen-lehden kustantamista ja hallintopalveluiden tuottamista omistajajärjestöilleen.

Vuosikymmeniä järjestöjen jäsenille maanpuolustukseen liittyviä tuotteita kuten maastopukuja, varsikenkiä ja muita erävarusteita sekä järjestötuotteita välittänyt liike joutui 2000-luvulla kovaan kilpailuun, kun nopeammat ja ketterämmät armeijoiden ylijäämävarusteita välittävät liikkeet, kuten Varusteleka, tulivat markkinoille.

MP-myymälän nimiuudistusta Inttistoreksi pidettiin myös laajasti yleisökommenttien perusteella epäonnistuneena eikä kauppa onnistunut löytämään itselleen sopivaa markkinarakoa kovassa kilpailussa.

Maanpuolustusyhtiön taustalla olevat järjestöt miettivät nyt yhdessä uusia yhteistyömahdollisuuksia maasto- ja armeijavarusteiden hankinnassa.


Kuva: kuvakaappaus Google Maps -palvelusta. Maanpuolustusyhtiö MPY Oy:n myymälä Pohjoisella-Hesperiankadulla ennen nimenmuutostaan Inttistoreksi.

Avainsanat: , , ,

Share This