Maanpuolustuksen ja Turvallisuuden osto-opas

Maanpuolustuksen ja Turvallisuuden osto-opas on tarkoitettu helpottamaan viranomaisten ja yritysten yhteistyötä. Viranomaisilla tarkoitetaan ensisijaisesti puolustus-, rajavartio-, poliisi-, tulli- ja pelastushallintoa niin Suomessa kuin muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Maanpuolustuksen ja Turvallisuuden osto-opas on suora ja kustannustehokas tapa tavoittaa maanpuolustuksen ja turvallisuusalan hankintapäättäjät.

Kehitämme jatkuvasti ostooppaamme jakelua. Rekisteri on nyt maanpuolustuksen ja turvallisuuden alalla kattavin ja monipuolisin rekisteri Suomessa. Postitusrekisterissä on, organisaatioiden pienenemisistä huolimatta, edelleen lähes 3500 osoitetta. Toimipisteitä, joihin opas postitetaan on lähes 1000.

Oppaan verkkoversio laajentaa ja täydentää merkittävästi lukijamäärää. Opasta pyritään toimittamaan kattavasti hankintapäätöksiä tekeville viranomaisille Suomessa ja osto-oppaan muissa kohdemaissa. Viranomaiset saavat kootun katsauksen alansa varteenotettavista tavaran- ja palveluntuottajista hankintoja suunnitellessaan.

Oppaassa on entistä enemmän myös kiinnostavia asiantuntijoiden laatimia artikkeleita turvallisuuden ja maanpuolustuksen eri aloilta. Yrityksen näkyminen osto-oppaan sivuilla antaa lisää mahdollisuuksia tulla valituksi toimittajaksi kovassa kilpailussa.

Lataa osto-opas ilmaiseksi!

Maanpuolustuksen ja turvallisuuden osto-opas 1/2019

Maanpuolustuksen ja turvallisuuden osto-opas 2/2018

Maanpuolustuksen ja turvallisuuden osto-opas 1/2018

Maanpuolustuksen ja turvallisuuden osto-opas 1/2017

Maanpuolustuksen ja turvallisuuden osto-opas 2/2016

Maanpuolustuksen ja turvallisuuden osto-opas 1/2016

Maanpuolustuksen ja turvallisuuden osto-opas 2/2015

Maanpuolustuksen ja turvallisuuden osto-oppaan mediakortti ilmoittajille ja mainostajille

Osto-oppaan mediatiedot ja hinnastot

Lataa ilmaiseksi!

MaanpuolustuksenOstoOpas_1_2019

 

Share This