Puolustusvoimille metallirunkoisia telttoja Kuopiosta

Kuopiolainen IC2 Feeniks Oy toimittaa metallirunkoisia telttoja Puolustusvoimille vuoden 2017 aikana. Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen hankinnan kohteena on telttojen sarja, telttojen varaosapaketit sekä suunnittelutyöt. Tilauksen arvonlisäverollinen kokonaishinta on noin 1,3 miljoonaa euroa. Hankintaan sisältyy myös lisähankintavaraus ajalle 1.1.2017 – 31.12.2019.

Metallirunkoinen teltta talviolosuhteissa

Metallirunkoinen teltta talviolosuhteissa

Vuonna 2011 aloittanut IC2 Feeniks valmistaa räätälöityjä suojausratkaisuja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Yrityksen tuotteet on suunniteltu siviili- ja viranomaiskäyttöön materiaalin ja henkilöiden suojaksi, varastoiksi, puhdistustarkoituksiin kriisitilanteissa sekä sotilaallisen maastoutuksen tarpeisiin.

Yrityksen erikoisalaa on teknisten kankaiden jatkojalostaminen tuotteiksi suurjaksosaumaamalla sekä ompelemalla. Tuotevalikoima sisältää erilaiset teltat ja telttajärjestelmät, maastoutus-ja tukijärjestelmät, CBRN –tuotteet, hallit ja varastot, väli-, varasto- ja eristysverhot, kapellit ja lavapeitteet, vesi-ja jätevesialtaat ja säiliöt, biokaasu-ja lietevarastot, -katteet sekä muut sääsuojatarpeisiin räätälöidyt sovellutukset.

Ilmakaariteltta avustusjärjestön kenttäsairaalana

Ilmakaariteltta avustusjärjestön kenttäsairaalana

IC2 Feeniksin sotilaallisia tuotteita ovat ovat mm. ilmakaari- sekä metallirunkoteltat eri käyttötarkoituksiin kuten majoitus-, lääkintä-, puhdistus- ja peseytymistiloiksi sekä erilaiset puhdistussuihkujärjestelmät ja suojausjärjestelmät. Vastaavia tuotteita, kuten teltta-, säiliö- ja allasratkaisuja yritys tuottaa myös pelastusalan, ensihoidon ja avustusjärjestöjen käyttöön.

IC2 Feeniks työllistää 13 henkilöä. Yrityksen suunnittelu-, myynti-, ja valmistustiimit sijaitsevat saman katon alla Kuopiossa. IC2 Feeniksin suojausratkaisut ovat valtaosin kotimaisista materiaaleista valmistettuja. Yritys pyrkii hyödyntämään ensisijaisesti paikallisia toimijoita komponenttien alihankinnassa ja kehittämään uusia kokonaisuuksia kotimaisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Jutun pääkuva: metallirunkoinen esikuntateltta koottuna IC2 Feeniksin tuotantotiloissa.
Lisätietoja: www.ic2feeniks.fi

Avainsanat: , , ,

Share This