Suomalaista osaamista viranomaisvarusteiden desinfiointiin ja hajunpoistoon

Hygio on kotimainen yritys, joka suunnittelee ja toimittaa desinfioivia ja hajuja poistavia kaappeja viranomaiskäyttöön ja muulle turvallisuusalalle. Hygio kaapit on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi nopeaan ja tehokkaaseen hajunpoistoon ja desinfiointiin. Laitteiden puhdistusmenetelmä perustuu otsoniin ja sen voimakkaaseen hapetuskykyyn, jolloin taudinaiheuttajat ja hajujen juurisyyt eli mikrobit tuhoutuvat. Laitteen otsonitehoa on tutkittu VTT:llä sekä tehty erilaisia työvaatemateriaalitestejä.

Otsonipuhdistus sopii erilaisille varusteille

Hygio-käsittely on hellävarainen erilaisille tavaroille. Käsiteltävät tavarat eivät altistu lämpötilamuutoksille, vesikosketukselle tai voimakkaille desinfiointiaineille. Näin tekstiilien ja tavaroiden käyttöikää pidentyy ja esimerkiksi työvaatteiden elinkaarta pystytään pidentämään Hygion avulla huomattavasti.

Turvallisuusalan pääkäyttökohde Hygiolle on työvaatteiden ja varusteiden käsittely. Haasteellisia tavaroita ovat muun muassa jalkineet, turvaliivit, kypärät ja elektroniikka. Käsiteltäviä tavaroita ei tarvitse purkaa ja käsittelyn jälkeen tavarat ovat heti käyttövalmiita. Laitteesta löytyy kolme ohjelmavalintaa kevyestä raikastuksesta tehokkaaseen hajunpoistoon ja desinfiointiin. Asennukseltaan laite ei vaadi, kuin normaalin sähköliitännän.

Kaksi mallia erilaisiin käyttötarkoituksiin

Hygio valmistaa kahdenlaisia kaappeja. Laitteiden eroavaisuus on ohjelmien tehokkuuksissa ja varustelutasossa. Mallistoon kuuluu Hygio a40 ja tehokkaampi Hygio a40 Medi, joka on tarkoitettu vaativampaan desinfiointiin. Hygion asiantuntijat osaavat neuvoa käyttäjien tarpeisiin sopivan tuotteen.

Hygion suunnittelu-, valmistus-, myynti- ja huoltotiimi toimii Salossa. Hygio-laitteista löytyy avainlippu-tunnus merkkinä kotimaisesta työstä.

Lisää Hygiosta verkkosivuilta www.hygio.fi

Hygio a40

Laite soveltuu yleiskäyttöön, kuten vaatteiden,  jalkineiden, työ- ja urheilutavaroiden, suojavarusteiden ja elektroniikan käsittelyyn. Laitetta suositellaan vaate- ja tekstiilihuoltoon, turvallisuusviranomaisille ja muulle turvallisuusalalle sekä urheilukeskuksille.

Ohjelmavalinnat: 10 min, 30 min, 1 h

Varustetaso: 3 lankakoria, 3 vaateripustinta, 3 ripustusoksaa, 1 vaatetanko, säätöjalat, avaimet

 

 

Hygio a40 Medi

Laite soveltuu vaativampaan desinfiointiin sen pidempien ja tehokkaampien ohjelmien vuoksi. Suosittelemme laitetta terveydenhuoltoon ja erikoissairaanhoitoon, pelastuslaitoksille, varhaiskasvatukseen ja  vanhuspalveluihin.

Ohjelmavalinnat: 1 h Sensitive, 2 h Power, 6 h Sensitive

Varustetaso: 4 lankakoria, 3 vaateripustinta, 4 ripustustankoa, 6 ripustusoksaa, 1 vaatetanko, säätöjalat, avaimet

 

 

 

Hygio a40 -laitteiden mitat:

Ulkomitat k 1900 mm, l 550 mm, s 650 mm
Sisämitat k 1470 mm, l 430 mm, s 595 mm
Käyttöympäristö 20-35 °C, kuiva tila
Sähköliitäntä 230V, 80W

Share This