Zodiac Milpro on ammatti- ja sotilasveneiden markkinajohtaja

Suomen Sotilaan ja Maanpuolustuksen osto-oppaan ilmoittaja esittäytyy: Zodiac Milpro on maailman markkinajohtaja vaativaan käyttöön tarkoitettujen ammatti- ja sotilasveneiden valmistuksessa.

Zodiac H733 Hurricane Ranskan merivoimien käytössä

Zodiac H733 Hurricane Ranskan merivoimien käytössä

Alkujaan kuumailmapallojen valmistukseen vuonna 1896 perustettu Zodiac on vuosien saatossa muodostunut lähes synonyymiksi myös ilmatäytteisille veneille. Yhtiö esitteli ensimmäisenä maailmassa 2-paikkaisen ilmatäytteisen kajakin vuonna 1934 ja ensimmäisen nykyisen kaltaisten kumiveneiden sotilaskäyttöön tarkoitetun prototyypin vuonna 1940.
Tästä lähtien yhtiö on toiminut suunnan näyttäjänä ja luonut suurimman osan alansa tärkeimmistä innovaatioista.

Nykyinen Zodiac Milpro syntyi, kun ammatti- ja sotilasveneisiin erikoistunut yksikkö irrotettiin Zodiac konsernista omaksi, itsenäiseksi yhtiökseen vuonna 1990. ISO9001 sertifioitu tuotanto toimii tänä päivänä Espanjassa, Kanadassa Englannissa ja tuoreimpana USA:n Etelä Carolinassa.

Zodiac Milpro panostaa pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin markkinoiden parhailla tuotteilla, tinkimättömällä ammattitaidolla ja kattavalla palvelulla joka ei pääty veneen luovutukseen. Ammatti- ja sotilasasiakkaisiin erikoistunut yhtiö tuntee käyttäjien tarpeet myös käytännön tasolla, sillä se työllistää useita entisiä ammattisotilaita ja upseereita, jotka ovat itse käyttäneet veneitä operatiivisessa toiminnassa palvelusaikanaan.

Zodiac FC-47 Futura Commando -vene on tarkoitettu erikoistoimintajoukoille

Zodiac FC-47 Futura Commando -vene on tarkoitettu erikoistoimintajoukoille

Luotettavuus, toimivuus ja käytettävyys haasteellisissakin olosuhteissa ovat tämän johdosta korkealla Zodiac Milpron arvomaailmassa.

Maailmanlaajuisen myynti- ja huoltoverkoston tukena on tehtaan asiantunteva tutkimus- ja tuotekehitysosasto, joka räätälöi toimivat ratkaisut kaikkein vaativimpienkin asiakkaiden erityistarpeisiin. Tämän ansiosta jo yli 20.000 venettä palvelee asiakkaitamme päivittäisessä käytössä yli 80 sotilasorganisaatiossa ympäri maailmaa.

Suomessa Zodiac-veneiden maahantuojana toimii Konekesko.

Jutun kuvitus: Zodiacmilpro.com

Zodiac Milpro FC-luokan veneet on tarkoitettu erikoistoimintajoukoille

Zodiac Milpro Futura Commando -venesarja on tarkoitettu vaativiin olosuhteisiin erikoistoimintajoukkokäyttöön. Oheisella videolla kuvataan erikoistoimintajoukkojen harjoitusta, jossa Zodiac Milpro Futura Commando -sarjan vene pudotetaan tyhjänä lähtöalueelle merelle. Operaattorit täyttävät veneen vedessä ja siirtyvät toiminta-alueelle, jossa vene jälleen tyhjennetään ja piilotetaan merenalaiseen kätköön. Maaoperaation jälkeen vene noudetaan kätköstä, täytetään ja joukot siirtyvät sillä noutoalueelle.

Avainsanat: , , , , ,

Share This